Gyerekbuli: csoki helyett fenyőtészta!

katona_évi |

Miért előírás, hogy a Télapónak édességet kell a csomagokba rakni? Egy rendesebb csokimikulástól a gyerek minimum cukorsokkot kap, pláne, ha még befigyel pár szeletke, meg cukorka. Simán ki lehet találni csodálatos, télapócsomagba való ajándékokat: lányoknak hajcsatot, hajgumit, "királylányos" tusfürdőt, fiúknak matchboxot, ceruzákat, kirakót, vicces kis plüssfigurát - ötletekért nyugodtan keressetek minket! ;) -, csak egy kicsit el kell felejteni a hagyományos édességsort a közértekben. 

Egy nagyon kedves barátunk az idei Mikulás bulira  - amin nem cukorbeteg gyerekek voltak, tehát nem kényszer vezérelte a cukormentes megoldást! - Gyermelyi karácsonyfa (ráadásul durum!) tésztát főzött, tejföllel: pont úgy nézett ki a tálban, mint a havas fenyőerdő, pláne, amikor ráhullott a "sajthó". A kicsik imádták! Ennél több nem kell, az ajtón betoppanó Télapó úgyis elviszi a show-t, garantált, hogy senkinek nem lesz hiányérzete. A felnőttek kaptak mindenféle szendvics kencéket, egészséges kenyerekkel, főtt céklával, friss retekkel - nem csak finom volt minden, de az asztal is remekül nézett ki. Hagyjátok a cukrot, a kicsik úgyis csak megbolondulnak tőle, és jobb meg sem szoktatni velük az édességzabálást. 

 
szólj hozzá Címkék: gyerek buli ajándék mikulás cukor nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://diabkari.blog.hu/api/trackback/id/tr663434972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása