Aki csúcs, az csúcs!

kiskatka |

Az inzulinpumpa felnőttként is néha zavaró tud lenni, de gyerekként esetleg még inkább. Valami, amitől más leszel, mint a többiek, ami mindig rajtad-veled van, ami másoknak nincs és ami mindig emlékeztet a cukorbetegségedre. Ami megkülönböztet, nem feltétlen jó értelemben.

Clipboard01.jpg

Felnőttként ezek a gondolatok vagy nem is merülnek fel vagy könnyedén továbblépsz rajtuk belátással, kreativitással, különösen ha tapasztalod a rendszer előnyeit. De mit csinálhat egy szülő, ha öt éves fia - aki egyébként könnyedén belejött a pumpás létbe - egyszer csak kiejti a száján: "Kilógok a sorból, más vagyok, mint a többiek a pumpa miatt." Jöhet a magyarázat a szemüvegesekről, a kerekesszékesekről, a kicsikről, nagyokról, kék-barna-szürke szemekről, és mindenről, ami különbözik köztünk. Ha pedig igazán és nagyon bevállalós szülő vagy, akkor a tetkó! És a gyerek pedig máris nem érzi magát egyedül.

Kalapot emelek Jacob szülei előtt!

A fotót a Bátor Tábor egyik lelkes cimborája küldte, köszi Erika! Még több ilyet! :)

szólj hozzá Címkék: gyerek tetoválás tetkó inzulinpumpa

A bejegyzés trackback címe:

https://diabkari.blog.hu/api/trackback/id/tr103471276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása