Na ez cool!

kiskatka |

Igazán menő cucc kerül forgalomba Amerikában: iPhone-hoz csatlakoztatható vércukormérő, az iBGStar!

iphone-ibgstar-498x1024.png

Adva van az iPhone, melyre ingyenesen letölthető a vércukoranalizáló program. Az iPhone-hoz csatlakoztatható maga a vércukormérő (lsd lenti kép). Maga a vércukormérő önmagában is használható, mint diszkrét kis kütyü, képes mérni és az adatokat tárolni. De ha hozzákötöd az iPhone-hoz, átküldi az adatokat és az iPhone kijelzőjén a segédprogram segítségével máris elemezhetsz, számolhatsz, dokumentálhatsz.ibgstar-strip.pngBár ez a kütyü sem vehető meg a közeli boltban, már vannak a neten olyan iPhone applikációk, melyek ingyenesen letölthetők. Erős motivációt adhat egy-egy ilyen újdonság a hétköznapokban. Ha szereted/szeretted a videójátékokat, keress rá!

3 hozzászólás Címkék: cool iphone app vércukormérő ibgstar

A bejegyzés trackback címe:

https://diabkari.blog.hu/api/trackback/id/tr833466056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cukroskata · http://cukroskata.blogspot.com 2011.12.21. 14:00:51

Ilyet én is szeretnék, de még ha meg is rendelné az ember, nyilván a tesztcsík is egy vagyonba kerül, és az se kapható itthon :-(

kiskatka 2011.12.21. 14:13:21

@cukroskata: de hátha mégis egyszer nálunk is! vagy esetleg a nálunk kapható eszközök gyártói a homlokukra csapnak, hogy mennyire jó lenne, ha a termékeik nem a 80' éveket idéznék, hanem a 21. századot! :)
Az ingyenesen letölthető mobil appokra viszont mindenképpen szeretném felhívni mindenki figyelmét, egyre több és több található a neten!

süti beállítások módosítása