A tökéletes ajándék: kulacs!

katona_évi |

Erről írtunk már a Facebook oldalunkon, de ha karácsonyra valami igazán menő és duplán hasznos dolgot szeretnél vásárolni a családtagjaidnak vagy a barátaidnak, szerezz nekik egy csodaszép Sigg kulacsot (Magyarországon is sok helyen kapni: túra-, sportboltokban, sportközpontokban)! Ez a cég divatot csinált a csapvíz ivásból, és sorra hozzák ki a szebbnél szebb flaskákat, kicsiknek, nagyoknak, fiúknak, lányoknak.

De az hagyján, hogy gyönyörű a design; a kulacs igazi előnye, hogy bármikor, bárhol megtöltheted csapvízzel (még a reptéren is: viszlát ezer forintos kis ásványvíz)! Belegondoltál már, mennyit költesz palackozott ásványvízre, és mennyi szemetet termelsz vele? Vessünk ennek véget, legyünk környezettudatosak, adjunk kulacsot ajándékba - és hagyjuk, had' villogjon vele jövőre a szerencsés megajándékozott;)

szólj hozzá Címkék: design gyerek divat karácsony ajándék

A bejegyzés trackback címe:

https://diabkari.blog.hu/api/trackback/id/tr33437388

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.04.26. 17:09:29

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása