Disney-varázs, cukormáz nélkül

kiskatka |

Tudtátok, hogy a Disney oldalán külön aloldal szól cukorbeteg gyerekeknek és szüleiknek? Ismeritek Coco-t? Bár neve alapján legutoljára kötném gyermekekhez, de Coco a Disney legújabb figurája: egy cukorbeteg kismajom, "Cukorbeteg vagyok" karkötővel, kistáskával a mindenféle magunkkal hordozandó fontos dolgokkal, elmaradhatatlan hatalmas masnival. Sziruposan szeretnivaló!

Természetesen mesekönyv is készült Coco főszereplésével. A történetben Coco együtt mulat Goofy szülinapi buliján barátaival Mickey-vel, Minnie-vel és az egész bandával. Mindenki nagyon jól érzi magát, csak Goofy lesz rosszul a sok-sok sütitől. Sajnos magyarul még nincs, de hátha egyszer lesz! Karácsonyi ajándéknak de jó lenne!

szólj hozzá Címkék: gyerek cukorbetegség disney mesekönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://diabkari.blog.hu/api/trackback/id/tr803433357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása