Dagadt Köcsög, mint példakép

kiskatka |

 "De jó neked, hogy vékony vagy / szeretsz mozogni / téged sportra neveltek" felváltva a "Könnyű neked, mert..." kezdetű mondatokkal. Ismerős? Ha mozogásról van szó, kifogás mindig van bőven! Szerintem kitaláljátok, mire akarok kilyukadni: a kifogások általában nem ülnek és a sportot elkezdeni mindig aktuális.

Íme a bizonyítékok:

Először is itt van Dagadt Köcsög, alias Mgergoo, vagy diplomatikusan DK. 124 kg-ról indult, nehezen lendült bele, de sikeresen változtatott az életén és most futóblogot ír, sőt, vezéregyénisége lett egy kis közösségnek.

Aztán Zsola. 170 kg-ról indult, majdnem 100 kg-ot ledobva most félmaratont fut.

Természetesen nem mondom, hogy most rögtön mindenki ragadjon futócipőt és szaladgáljon kedvére. Jelentős túlsúly, lábon kezdődő szövődmények, sokminden lehet, amitől ellenjavallt a rohanás. A tuti, ha megkérdezed az orvosod. Csak aztán ne lepődj meg, ha azt mondja: hajrá! Lehet kezdeni kicsivel, aztán folytatni egyre nagyobbal! Drukkolok!

szólj hozzá Címkék: futás gátfutás zsola tiszteletreméltó dagadt köcsög

A bejegyzés trackback címe:

https://diabkari.blog.hu/api/trackback/id/tr343446873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása