Blogajánló - Cukroskata

kiskatka |

Lassan enyhe blog-káosz kezd kialakulni, annyiféle blogot dobtunk fel az elmúlt időszakban. De ha már lúd, legyen kövér!

Az elmúlt hónapokban négy magyar nyelvű blogot találtam, amit érdemes megnézni. Természetesen a válogatás szubjektív és nem is láthattam minden blogot, vagyis senki ne érezze magát mellőzve. Ha blogot írsz vagy ismersz olyat, ami a témába vág (cukorbetegség és/vagy egészséges élet), küldd el nekünk a Facebook-on vagy emailen

Lássuk az első tippet!

Chef Recipe1.gif

CukrosKata

CukrosKata 2-es típusú cukorbeteg, blogja pedig az "Édes élet cukor nélkül". A leírás szerint: "Ezen az oldalon a gasztrobloggereknek cukorbetegek által fogyasztható receptjeit gyűjtöm össze. Ezen kívül hasznos linkeket, cukorbetegeket érintő jogszabályokat, egyéb információkat teszek közzé. Azt remélem, hogy a blog segítségére lesz minden érdeklődő sorstársnak. Hozzászólásaitokat, tanácsaitokat szívesen fogadom."

Hajrá!

fotó

szólj hozzá Címkék: blog recept 2 es típus cukroskata édes élet cukor nélkül édes emberek klubja

A bejegyzés trackback címe:

https://diabkari.blog.hu/api/trackback/id/tr403454824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása