Rövid a memóriád? Timesulin!

kiskatka |

Bár már jó ideje pumpám van, emlékszem néha mennyire nehéz volt követni a penes időszakban, hogy adtam-e már inzulint vagy még nem? Dupla adagolás, inzulin-kimaradás és persze frusztráció. Láttam már itthon olyan pent, amely képes volt megjegyezni a beadott inzulinmennyiséget és a beadás időpontját, de ha igaz, már nem forgalmazzák.

A Nemzetközi Diabetes Szövetség Kongresszusán bemutatott Timesulin nevű kütyüben az a jó, hogy (szinte) bármelyik penhez használható, járulékos elemként.

step1.jpg

A Timesulin homlokcsapósan egyszerű megoldás. Egy kupakszerű tok, melybe bele kell rakni a pent. Ahogy a pen belekerült, elindul rajta egy stopper, így bármikor rápillantva azonnal látod, mikor adtál utoljára inzulint. Már most is sokféle típushoz alkalmazható és a jelek szerint folyamatosan bővítik a palettát.

Ajándékötletnek ideális, sajnos itthon még nem forgalmazzák, csupán azért merem felrakni, mert webshop is van. Hátha valakinek annyira megtetszik vagy fontos lenne, hogy végigjárja az online rendelést.

Angol nyelvű videót a feltalálóval a Timesulin működéséről itt találsz.

szólj hozzá Címkék: cukorbetegség stopper pen inzulin diabétesz timesulin

A bejegyzés trackback címe:

https://diabkari.blog.hu/api/trackback/id/tr463466758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása